Погода, Новости, загрузка...

Діві Монро дали водійські права

Травесті-діва Монро навчилася керувати авто. Витратила на заняття два місяці.

Записалася у автошколу, але вчилася індивідуально. Про це кореспонденту "Gazeta.ua" розповіла світська діва.

"Давно хотіла навчитись їздити, але через надмірну зайнятість руки до цього не доходили. Допоки тривали політичні перипетії у Києві, роботи було менше, я нарешті здійснила свою мрію, - каже Монро. - Я дівчина помітна і щоб на мене менше звертали увагу, вирішила окремо від всіх здавати практику. Мені дуже пощастило з інструктором, його порадила подруга. Потім у нього брала ще додаткові уроки. Але іспити здавала з усіма, просто скромніше одяглася".

Зізнається, сідаючи за кермо, не могла перебороти страх.

"Мені весь час здавалося, що я обов'язково в когось вріжуся. Але потім попустило і з'явився азарт. Зараз я початковий водій, їжджу строго за правилами. Розумію, який у нас безлад на дорогах. Правил руху взагалі не дотримуються. Багато спішать на той світ, - розповідає Монро. - Найскладніше навчитися плавно стартувати і гальмувати, їздити на пів щепленні. Не психувати, коли щось не виходить або машина глухне".

Своєї машини поки що немає. Планує купити недорогу або можливо вживану автівку.

"Якщо буду купувати машину, то тільки автомат. Це ж одне задоволення. До цих пір їжджу на машині подруги. І це механіка. Так що я "шумахер" — сказала травесті-діва.