Погода, Новости, загрузка...

Вагітна Скарлет Йоханссон. ФОТО

Днями вагітна Скарлетт Йоханссон гуляла в Люксембурзькому саду і по вулицях Парижа разом з нареченим Романом Доріаком і декількома друзями.

29-річна актриса насолоджувалася морозивом, а також продемонструвала нову стрижку. Зірка зробила модний боб, позбувшись значної частини локонів. Животик Скарлетт помітно збільшився, що підкреслювала чорно-біла футболка. На додаток Йоханссон наділа жакет кольору хакі, чорні легінси, кросівки і синю сумку через плече.

"Мене почали впізнавати років десять тому - тоді мені було 18 чи 19. Зараз, коли я дивлюся на 18-річних початківців зірок, відчуваю, що мені пощастило. У мене була можливість плавно перейти в доросле життя без того, щоб хтось постійно знімав мене на відео. Зараз все набагато складніше. Якщо постійно відчуваєш, що тебе переслідують, починаєш божеволіти. Потрібно завжди робити розумний вибір", - говорить Йоханссон в інтерв'ю USA Today.

Нагадаємо, в березні Скарлетт заявила, що планує вийти заміж за французького журналіста Доріака, але конкретної дати не назвала. Люди в оточенні актриси, включаючи президента студії Marvel Кевіна Файг, привітали її з першою вагітністю в середині березня. З чуток, вона має народити в серпні.

Раніше Йоханссон була одружена з теперішнім чоловіком Блейк Лайвлі Райаном Рейнольдсом. Пара розлучилася в 2011 році.