Погода, Новости, загрузка...

Найвища наречена в світі. ФОТО

Двометрова модель одружиться з нареченим, ріст якого 1,62 метра.

Модель Елісані да Круз Сільва, ріст якої становить 2,02 метра, прийняла пропозицію руки і серця від Франсінальдо да Сілва Карвальо (1,62 метра), - пише ТСН.

Пара зустрічалася більше трьох років. Незважаючи на велику різницю у зрості, Франсінальдо не відчував незручності, коли він встав на одне коліно під час романтичної прогулянки пляжем. Пара живе у невеликому будинку в бразильському місті Салиноплис і сподівається найближчим часом народити дитину.

За словами нареченого Франсінальдо, який працює будівельником, він завжди хотів одружитися на високій дівчині і дуже радий, що Елісані йому не відмовила.

Водночас наречена зізналася, що коли познайомилася з Франсінальдо, їй було лише 16 років і вона не сприймала будівельника всерйоз.

"Був період, коли я ненавиділа його і кожен раз при зустрічі хотіла вдарити", - зазначила модель в інтерв'ю Mail Online.

Проте пізніше дівчина змінила свої почуття. "Я люблю гуляти з нею. Всі думають, що вона красива, і я гордий за те, що вона стане моєю дружиною", - додав Франсінальдо.