Погода, Новости, загрузка...

LOBODA кардинально змінила імідж. ФОТО. ВІДЕО

LOBODA змінилася заради нового кліпу.

Несподіваний дует цього року LOBODA feat EMIN презентували трейлер до їхнього спільного кліпу на пісню "Смотришь в небо", - пише ТСН.

Спеціально для зйомок LOBODA кардинально змінила імідж і постане перед глядачами в абсолютно нових образах. Жанр нового відео LOBODA feat EMIN можна визначити як психологічний трилер, в якому тісно переплетені реальний і вигаданий світи.

Це історія про те, як складно не з'їхати з глузду від самотності, і що робити, якщо та єдина, яку ти любиш, лише плід твоєї уяви.

Нагадаємо, ідея спільного виконання композиції "Смотришь в небо" прийшла Світлані абсолютно несподівано, коли артистка почала роботу над піснею. Незважаючи на те, що LOBODA і Emin не були знайомі, це не завадило їм у найкоротші терміни прийняти рішення про дует і приступити до запису.

Підготовка до зйомок тривала кілька місяців. Ідея кліпу належить продюсеру LOBODA - Нателлі Крапівіній. Художником-постановником виступив Сергій Іванов, останньою роботою якого був фільм "Сталінград". А одну з головних ролей у кліпі виконав один із найбільш затребуваних акторів - Артем Ткаченко.