Погода, Новости, загрузка...

За що Галкін любить Пугачову

Максим Галкін в одному з останніх інтерв'ю відверто розповів про життя з Аллою Пугачовою.

У відносинах з Примадонною, Галкін старається для неї зробити все, - пише Gazeta.ua.

Максим стверджує, що за 13 років спільного життя вони майже не сварилися: вони як рідні душі і його нічого не дратує в Аллі Борисівні.

"Просто вона - моя людина. З нею я зрозумів найбанальнішу, тривіальну істину, що люди поділені на половини. Ось я знайшов свою половину. Ну, не співпали за часом, за віком. Але половина - все одно половина. Мені подобається все: як вона дивиться, сидить, співає, мовчить, як вона думає, як готує. І ще дещо, про що не прийнято говорити".

Звичайно, Галкін не розповів подробиць, про інитмне життя з Примадонною, але запевнив, що "це було і це є". За його словами, їхнє життя нічим не відрізняється від життя інших пар, крім різниці у віці, ну і народження дітей природним способом від Алли.

Саме Філіп Кіркоров познайомив Галкіна з Примадонною на фестивалі "Слов'янський базар" . А через два місяці Максим зустрів Пугачову на дні народження спільного знайомого, де наважився запросити її на танець і навіть взяти номер телефону.

Спочатку Галкіна приваблювала сама можливість налагодити контакт з такою відомою і впливовою особистістю, як Алла Борисівна, але коли вони почали більше спілкуватися, він почав в неї закохуватися, і різниця у віці його анітрохи не збентежила.

"Я познайомився з Аллою на дні народження директора Кремлівського палацу в "Метрополі", значить, я вже був не зовсім невідомий молодий хлопчик? Я кудись вибився, так?", - говорить Галкін.

Нагадаємо, до знайомства з майбутньою дружиною Галкін вже збирав цілі зали на сольних виступах і вже півроку вів передачу " Хто хоче стати мільйонером".