Погода, Новости, загрузка...

Ольга Фреймут стала принцесою

Ведуча "1+1" Ольга Фреймут озвучила головну героїню фільму "Принцеса Монако", легендарну актрису Ґрейс Келлі.

Цей фільм став відкриттям Каннського кінофестивалю нинішнього року, - пише ТСН.

А на великі екрани українських кінотеатрів фільм "Принцеса Монако" вийде вже в червні. Фреймут зізнається, що це далеко не перша поява Ґрейс у її житті, і з цією зіркою у неї "особливі стосунки". Можливість озвучити Ґрейс Келлі Ольга Фреймут називає дарунком небес: колись саме ця актриса перетворила її саму з провінційної дівчини на жіночну леді.

"Свого часу особистість Ґрейс Келлі справила на мене великий вплив. Я мало кому про це розповідаю, але коли я тільки приїхала з маленького містечка, то довго шукала ідеал у формуванні свого стилю. І одного разу у фільмі Хічкока побачила Ґрейс. І мене немов осяяло! Звичайно, тоді в мене не було грошей на перли. Але з того самого дня я полюбила класику", - розповідає Фреймут.

Цікаво, що з ім'ям акторки в житті ведучої пов'язана ціла низка знакових подій. Так, у книжковій колекції Фреймут є унікальний альбом з фотографіями Ґрейс Келлі, куплений в Монако. А за кілька годин після покупки їй зателефонували й запропонували підписати великий контракт, про який вона мріяла.

За словами Фреймут, альбом з фотографіями Ґрейс лежить у неї в спальні, і вона часто гортає його перед сном.

Ольга Фреймут особисто представить фільм українським глядачам на урочистій прем'єрі 6 червня. А всеукраїнська прем'єра фільму "Принцеса Монако" запланована на 12 червня 2014 року.