Погода, Новости, загрузка...

Де Камалія святкувала день народження

Минулої неділі співачці Камалії виповнилося 37 років. День народження вона святкувала у Греції разом із чоловіком Захуром і доньками Арабеллою та Мірабеллою.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла мама співачки Інна Петрівна.

"Камалія планувала святкувати день народження в Україні. Але почався шторм і вона не змогла повернутися. Довелося святкувати у Греції", - сказала вона.

"На день народження подарувала їй срібне намисто із шарами. Коли ходимо з донькою магазинами, завжди запам'ятовую, що їй сподобалося. А потім щось із цього дарую на свята. З цим намистом була така ж історія. Знаю, що у доньки такого немає. Воно модне і дуже красиве", - додала Інна Петрівна.

У Греціъ Захуру і Камалії дивитися за доньками допомагали дві няні.

"Арабелла та Мірабелла вперше побували за кордоном. Вони нормально перенесли поїздку. Камалія із Захуром прекрасно справляються із батьківськими обов'язками. Дві няні їм допомагають", - сказала Інна Петрівна.

"Одна донька — копія тата, а друга — мами. Обоє вже проявляють характер. Але про це краще питати у Камалії. Я бабуся і обох просто обожнюю. Всім людям, які ще не мають онуків, бажаю відчути це почуття", - додала вона.