Погода, Новости, загрузка...

Осадча вимагає у Валерії вибачень перед українцями. ВІДЕО

http://tsn.ua/
Валерія активно підтримує дії Володимира Путіна.

Ведуча програми "Світське життя" Катя Осадча поділилася, що чекає публічного вибачення від російської співачки Валерії перед українцями, йдеться у "Сніданку з 1+1".

Таку заяву вона зробила після того як дізналася, що днями Олег Скрипка розповів, що Валерія особисто перед ним хотіла вибачитися за підтримку дій Володимира Путіна "Ту позицію, яку зайняла Валерія, ми не можемо прийняти. Тому що вона активно підтримала дії Путіна в Криму, підписала лист. Моя особисто позиція та позиція нашої редакції – ми не можемо прийняти висловлювання на адресу військової агресії до України. Ми маємо дочекатися публічного звернення і публічного вибачення", - пояснила Осадча.

Вона додала, що російських зірок теж можна зрозуміти. Багато з них відмовилися підписувати скандальний лист на підтримку Путіна, проте вони вимушені взагалі не коментувати ситуацію "Багато є зірок російського шоу-бізнесу, які не підписали листа на підтримку Путіна. Вони дійсно люблять Україну, але вони не можуть не підтримувати свою державу і дії Путіна. Тоді їм просто потрібно буде збирати речі і їхати жити в Україну", - сказала ведуча.