Погода, Новости, загрузка...

Ранковий секс - засіб для схудення

Від ранішнього сексу можна схуднути на 5-8 кілограмів за місяць.

Про це кореспонденту Gazeta.ua заявила гінеколог Олеся Дячун. Займатися сексом щоранку радить усім своїм клієнткам.

"Після вранішнього сексу жінка стає більш сконцентрованою, спокійнішою. Уважніше відноситься до роботи, - пояснює. - До того ж регулярне статеве життя призводить до покращення шкіри, нігтів і волосся. Але, я кажу не про пасивний секс, а про активний. Він має бути активним для обох партнерів. Для жінок вранці підійде поза - наїздниця, коли доводиться активно рухатися. Також секс сприяє природньому масажу внутрішніх статевих органів, що теж позитивно впливає на настрій жінки. Один із моїх колег проводив дослідження: жінку, - що приймала гормональні припарати, змусив щоранку займатися сексом.

Під час приймання таблеток вона розтовстіла майже на десять кілограмів. Не могла схуднути ні за допомогою спеціальних дієт, ні за допомогою спортзалу. А після того як почала займатися сексом регулярно схудла. Пояснення просте, бо під час статевого акту задіяні інші мязи, вони рухаються зовсім не в такому ритмі, як це роблять у спортзалі"

Сексопатолог Віктор Єлисаветский радить займатися сексом 3-4 рази на тиждень. Це потрібно як чоловікам так і жінкам і в першу чергу для здоров'я.

"Головне, щоб секс був регулярним і закінчуватись він має оргазмом, - пояснює Єлисаветський. - Особливо важлива регулярність у віці від 35 до 55 років.Це важливо і емоційно і для запобігання венозного застою крові в органах малого тазу. Щодо того, хто має більший потяг до сексу - це залежить індивідуально від темпераменту людини, а ніяк не від статі."