Погода, Новости, загрузка...

Бред Пітт прокоментував вибрик скандального українського шоу-мена

Бред Пітт вперше прокоментував пригоду на прем'єрі "Малефісент".

Нагадаємо, в день голлівудської прем'єри довгоочікуваної казки з Анджеліною Джолі в головній ролі на Бреда Пітта накинувся епатажний шоу-мен Віталій Седюк, - пише Gazeta.ua.

Ще до Пітта він "добирався " до Леонардо ДіКапріо, Америки Феррери, Бредлі Купера та інших зірок. Через пару днів після інциденту з Бредом Седюка викликали до суду, де йому офіційно заборонили наближатися до знаменитостей ближче, ніж на 460 метрів, а також триматися подалі від Анджеліни Джолі і Бреда Пітта.

"Я закінчував роздавати автографи, коли краєм ока побачив, що хтось намагається прорватися до мене через огорожу. Я пішов назад, але цей хлопець схопив мене за лацкани. Я подивився вниз: цей псих спробував наблизити своє обличчя до мого паху, і тоді я двічі вдарив його по голові - не надто сильно, але достатньо для того, щоб привернути його увагу. І він дійсно мене відпустив" , - сказала Пітт.

Пітт продовжив:

"Мені плювати на ексгібіціоністів. Але якщо цей хлопець буде продовжувати в тому ж дусі, він неабияк зіпсує життя шанувальникам - люди весь вечір чекають, щоб отримати автограф або зробити спільне фото, але через таких, як він, знаменитості будуть боятися наближатися до фанатам. Він повинен знати, що якщо ще хоч раз спробує залізти жінці під сукню, його просто розтопчуть" , - говорить актор.

Нагадаємо, в Каннах на прем'єрі Седюк заліз під сукню актриси Америки Ферерри на червоній доріжці кінофестивалю.