Погода, Новости, загрузка...

Топ-5 кращих зіркових татусів. ФОТО

У 2014 році в Голлівуді був справжній бебі-бум! Вперше татами стали Райан Гослінг, Ештон Катчер, Райан Рейнольдс! Тепер увесь вільний час зоряні татусі приділяють не романам і вечіркам, а своїм дітям.

Ештон Катчер з донькою Вайатт
Довгоочікуване малятко Катчера та Міли Куніс одразу після народження стало зіркою інтернету. Новоспечені батьки сфотографувалися з донькою в костюмах поросят і розіслали знімок в якості новорічної листівки своїм друзям.


Роббі Вільямс із сином Чарлтоном
Музикант зробив з народження дитини справжнє шоу! Роббі знімав свою дружину в пологовому будинку і викладав відео в інтернет. Другий син Вільямса і Айди Філд народився цієї осені. Зараз співак публікує фото з малим у Facebook, і, здається, він по-справжньому щасливий.


Девід Бекхем з донькою Харпер
Наш топ складно уявити без цього батька-героя. Відомий футболіст виховує трьох синів і доньку. В одному з інтерв’ю спортсмен зізнався, що якби міг, то замкнув малу на вершині найвищої вежі, а всіх прекрасних принців завзято допитував би на вході.


Кріс Хемсворт з донькою Інді
Найсексуальніший чоловік 2014 року за версією People, до того ж зразковий сім’янин! У цього зоряного татка троє дітей – дочка Індія і сини двійнята Тристан і Саша.


Метью Макконахі з дітьми
Незважаючи на щільний графік зйомок, актор приділяє увагу своїм трьом дітям – дочці Віді, синам Леві та Лівінгстону. Метью водить їх у дитячий садок, гуляє в парку і виходить з ними в світ.