Погода, Новости, загрузка...

Колишній бойфренд Жанни Фріске розридався біля труни

Знаменитий російський хокеїст Олександр Овечкін попрощався зі співачкою Жанною Фріске.

Про це повідомляє segodnya.ua.

Овечкін недовго мовчки постояв біля труни. Було видно, що Олександр важко переживає смерть Жанни. Хокеїст був весь у чорному і жодного разу не зняв сонцезахисні окуляри.

Після цього хокеїст підійшов до батьків Жанни, обійняв їх. Особливо зворушливо виглядала сцена, коли Овечкін заспокоював розплакану сестру Фріске Наталю. Хокеїст також не зміг стримати сліз. Після короткого прощання, залишивши букет червоних троянд, Овечкін покинув "Крокус Сіті Хол".

Відразу після звістки про смерть Жанни хокеїст висловив співчуття у своєму Instagram: "Ти назавжди залишишся в наших серцях... Будемо пам'ятати і любити!!! Нехай земля тобі буде пухом...".

Як запевняє російська преса, Олександра і Жанну пов'язували романтичні стосунки. Їхній роман прогримів у ЗМІ дев'ять років тому, після чого зірки розійшлися.

Серед бойфрендів Фріске також були футболіст Каха Каладзе, фігурист Віталій Новіков. У результаті співачка знайшла сімейне щастя з телеведучим Дмитром Шепелєвим, від якого у квітні 2013 року народила сина Платона.

Незабаром після пологів лікарі виявили у Фріске неоперабельну пухлину головного мозку. Співачка довго лікувалася за кордоном, пробувала експериментальне лікування, проте це її не врятувало.

Жанна Фріске померла 15 червня в будинку своїх батьків, де жила останні місяці з сином і цивільним чоловіком. За словами її батька Володимира, три останні місяці артистка перебувала в комі.