Погода, Новости, загрузка...

15 серіалів, які дивишся на одному диханні

Але коли їх дивишся, забуваєш про те, як летить час, ковтаєш серію за серією, а за вікном уже ранок. У цій статті зібрано 15 таких серіалів на вибір.


Втеча

PrisonBreak, 2005-2009

Щоб врятувати брата з в'язниці, герой вчиняє злочин. У нього є план втечі - він сам будував цю в'язницю і знає її як свої п'ять пальців. Незважаючи на це, сценаристам вдалося закрутити сюжет до межі і при цьому не заплутатися самим.


Чорне дзеркало

BlackMirror, 2011 - ...

Крутий британський серіал про небезпеку сучасних технологій. Люди майбутнього замкнуті всередині створеної ними ж технічно бездоганною реальності. Кожна серія висвітлює одну з граней цього світу, а в цілому виходить справжня футурофобская філософія.


Еврика

Eureka, 2006 – 2012

Десь на просторах штату Орегон є містечко, де живуть суцільні генії. Вони винаходять корисні штуки, яких не бачив ще світ, але іноді трапляються всякі ПП, і тоді розрулювати ситуацію доводиться місцевому шерифові з дуже середнім рівнем IQ.


Війна Фойла

Foyle'sWar, 2002 – 2015

Англія, 1941 рік. Детектив середніх років дуже хоче піти на фронт, але справи не пускають. Під час евакуації на південному узбережжі Англії накопичилося багато різношерстої публіки - і поранені, і біженці, і просто всякий набрід. Тому детективу Фоїл доводиться займатися своєю звичайною роботою - рятувати батьківщину дому.


Сімнадцять миттєвостей весни

Знятий ще в 70-ті роки минулого століття цей серіал і зараз залишається одним з кращих творінь російського кінематографа. Забуваючи дихати, його дивилися ще тоді, коли ніхто не знав, що це міні-серіал.


Фарго

Fargo, 2014 — ...

Невдаха торговець страховими полісами несподівано для себе здійснює вбивство. Далі йому нічого не залишається, як вбивати і вбивати. Дружнє плече в цій важкій справі йому підставляє заїжджий злочинець і соціопат. Стильно і сюрреалістично знята трагікомедія завоювала масу шанувальників, які чекають не дочекаються нового сезону.


Доктор Хаус

House, M.D., 2004 — 2012

Серіал «Доктор Хаус» - для поціновувачів сарказму. Та й сам дико харизматичний Хаус нікого не залишаєбайдужим: хтосьйоготерпіти не може за прямоту і наплювацькеставлення до оточуючих, а хтось приходить в невимовний захват відчудовогорозуму героя.


Справжній детектив

TrueDetective, 2014 – 2015

Стильно знятий міні-серіал поки складається з 1 сезону. У ньому мова йде про двох детективів, які розслідують дивне вбивство в глухому районі Луїзіани. По крихтах вони збирають загальну картину, яка повільно, але вірно веде їх до розв'язки.


Ходячі мерці

TheWalkingDead, 2010 - ...

Зомбі бродять, люди рятуються. Навіть після апокаліпсису є життя, всі зайняті справою. ФренкДаробонт - майстер подібного жанру. Драма, хоррор, трилер зібрані в одній картині.


Клан Сопрано

TheSopranos, 1997 – 2007

Серіал про будні простого мафіозного боса, який намагається встигнути усюди: і робочі питання вирішити, і розібратися з сімейними проблемами. На тлі постійного стресу у бідолахи непритомність і панічні атаки. Серіал напханий сюжетними колізіями, персонажами один колоритніше іншого і в цілому дуже добре влаштований.


Залишитися в живих

Lost, 2004 – 2010

48 пасажирів авіалайнера виявляються на безлюдному острові після аварії літака. Тим часом з островом все непросто - він починає «показувати зуби». Саме з серіалу «Lost» на телебаченні почалася ера дихаючих гігантськими бюджетами та грандіозністю стрічок.


Менталіст

TheMentalist, 2008 — 2015

Патрік Джейн - приватний екстрасенс, який працює в Бюро розслідувань. Відомий підвищеної спостережливістю і любов'ю до м'якого дивана в офісі. Ще у нього є свій особистий маніяк і важкі спогади.


Рим

Rome, 2005 — 2007

Помпезний Рим часів Юлія Цезаря та війни з галлами стоїть на межі громадянської війни. Повернувся додому імператора чекає неприємний сюрприз. Дорогущий спільний проект телеканалів BBC і HBO радує хорошою картинкою і енергійно збудованим сюжетом.


Вікинги

Vikings, 2013 — ...

Добротний, розмірений серіал, який прискіпливо відтворює деталі повсякденному житті вікінгів. Добре поставлені сцени битв, детально відтворені ритуали, краса фіордів - є заради чого дивитися.


Теорія великого вибуху

TheBigBangTheory, 2007 - ...

Комедійна сага про фізиків, суперуспішних в науці, але невдах по життю, за 7 років свого існування стала культовою в усьому світі і вже розібрана на цитати.


Чортова служба в госпіталі Меш

M * A * S * H, 1972 – 1983

Минуло вже майже 40 років після виходу цього серіалу, а він як і раніше актуальний. Тут приголомшливо поєднуються як гумор, так і жорстка сатира на війну і її жахливість. Класичний якісний ситком.