Погода, Новости, загрузка...

Анжеліка Варум заступилася за честь Жанни Фріске

15 червня цього року з життя пішла російська співачка Жанна Фріске. Співчуття рідним і близьким співачки висловили шанувальники та колеги артистки.

Не залишили без уваги догляд Жанни журналісти та відомі блогери, опублікувавши в її честь безліч добрих і теплих статей. На жаль, серед них виявилися і вельми колючі послання. Днями в "ЖЖ" з'явився пост Сергофана Прокудіна, в якому він невтішно, з великою кількістю нецензурних слів відгукується не тільки про померлу, але і її близьких. За словами блогера, життя Жанни "було фарсом впродовж двох останніх років", а її похорон перетворився на клоунаду.

На колючу публікацію Сергофана зважилася відповісти Анжеліка Варум: "Я останніх років п'ять не дивлюся телевізор і не читаю газет. Знаю, що безнадійно відстала від життя, але нерви вартують дорожче. Вранці іноді гортаю стрічку новин в ФБ, розуміючи, що всі резонансні теми спливуть так чи інакше. Прочитала пост Сергофана Прокудіна. Ще один плювок в труну Жанни Фріске", - почала зірка.

"Розумом розумію, що тема догляду Жанни Фріске у багатьох людей, далеких від шоу-бізнесу, викликає роздратування, а масштаб висвітлення і резонанс - подив. Зокрема автор, до якого я апелюю, не шкодуючи, хай не шановної ним особисто, але все ж покійної людини, обурюється і побічно закликає повернутися до доброго, світлого, вічного. Тут я його теж можу зрозуміти і була б готова піти за ним, якби не очевидні протиріччя між прокламацією і самим авторським текстом. Ну, по-перше, я не знайшла на сторінці у обуреного жодної навіть репліки з приводу відходу Валентина Распутіна - "хорошого письменника і чесної людини". Чому? Чи не популярно? .. По-друге, з яких це пір Траурний марш Шопена став вульгарним? Чи не з тих самих, як він став всенародно і повсюдно улюбленим? Ви оцінюєте саму музику або рівень її популярності в народі? .. І що Ви називаєте "забавною музичкою", під яку повинна відбутися церемонія прощання з Вами особисто? .. Непорядок ... ",- заявила Анжеліка.