Погода, Новости, загрузка...

Співачка Юлія Чичеріна надала свій голос у новому телепроекті любовного шоу ДНР

На місцевому телебаченні запускається нове любовне телешоу, голосом якого запросили стати Чичеріну.

Відео-анонс шоу недавно з'явився в Інтернеті. На ньому солдат ДНР під'їжджає до своєї коханої, дарує їй перстень і відвозить на танку.

«На телеканалі «Юніон» стартує телевізійний проект «Стріла долі» за підтримки Міністерства інформації ДНР і генерального партнера стрілецько-розважального комплексу «Артеміда», голос проекту - Юлія Чичеріна», - повідомляється на сайті ради міністрів і народної ради ДНР.

У телепроекту є головний приз - це організація весілля, весільна подорож і спеціальний приз від Чічериної, повідомляє InformAgency.ru.

Співачка Юлія Чичеріна відповіла СЛУЖБІ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ

Юлія Чичеріна була готова до вирішення СБУ оголосити її в розшук. Про це співачка написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.
«З глибоким співчуттям я ставлюся до народу, тимчасова влада якого оголошує в розшук за «пару пісень для своїх же дітей, і закриваються очі на свої криваві помилки проти свого ж народу, бажаю вам бути більш самокритичними і менш емоційними, адже в ваших руках мільйони людей. Мир всім», - заявила вона.
Чичеріна розповіла, що не має наміру повідомляти уряду України про свої пересування.
Нагадаємо, російська співачка Юлія Чичеріна оголошена у всеукраїнський розшук, про що ми повідомляли раніше.
Приводом став виступ співачки в столиці ЛНР Луганську, де вона дала концерт в рамках новорічної акції, організованої байк-клубом «Нічні вовки».