Погода, Новости, загрузка...

"Телефон довіри" відтепер є і в СБУ столиці

У Головному управлінні Служби безпеки України в Києві та Київській області для своєчасного виявлення, ефективного попередження і припинення проявів терористичного та екстреміського характеру нещодавно і під час чергових виборів депутатів та очільників місцевих рад, які відбудуться 25 жовтня 2015 року, запрацював "телефон довіри". Про це повідомили у прес-секторі Головного управління СБУ в Києві та Київській області.

Цілодобово зі стаціонарних та мобільнх телефонів громадяни та гості Київщини можуть повідомляти про можливі правопорушення у ході виборчої кампанії за телефоном: (044) 226-32-32.

У випадку отримання Вами будь-якої інформації про можливі погрози мирному виборчому процесу, Ви можете телефонувати на вказаний "телефон довіри". Крім того. повідомлення можна надсилати на електронну адресу Головного управління: [email protected].

Інформація, яка поступить до Служби безпеки України буде ретельно перевірена, і за результатами перевірки будуть прийматися відповідні рішення. Анонімність гарантовано.