Погода, Новости, загрузка...

У жовтні відбудеться запуск платної версії Youtube

Сервіс введе її як опціональну, що дозволить переглядати ролики без реклами. Відеохостинг Youtube готується в жовтні ввести сервіс платних підписок, створення чого було анонсовано нещодавно. За словами авторів контенту, вже почали надходити повідомлення щодо майбутніх змін.

Як говориться у листі YouTube, "роками фанати YouTube говорили про те, що хочуть більше опцій при перегляді улюблених матеріалів, більше можливостей по підтримці улюблених авторів і, перш за все, опцію перегляду відео без перерви на рекламу".

Задумано, що сайт введе опціональну щомісячну підписку, яка дозволить дивитися відеоролики без будь-якої реклами.

За даними власників прав на відеоролики, їм пропонується підписати згоду із новими умовами до 22 жовтня. На їхню думку, це означає що платна версія буде запущена уже наприкінці жовтня. "Як ви вже знаєте із наших минулих підписок, ми хочемо впевнитися, що без реклами користувачі зможуть переглядати все ті ж самі відео, що і з нею. Тому ми просимо вас обновити згоду із врахуванням вимог сервісу без реклами", - говориться у повідомленні YouTube.

Раніше повідомлялося про те, що керівництво хостинга збиралося ввести платну підписку до кінця року. Окрім відключення реклами, платна підписка дозволяє зберігати відео та програвати їх навіть за відсутності інтернет-підключення.