Погода, Новости, загрузка...

Джонні Депп, Брюс Вілліс та Г'ю Лорі - талановиті музиканти

Всесвітньовідомий Брюс Вілліс записав 5 дисків. "Міцний горішок" відомий не тільки як майстер акторства, але й як учасник групи The Accelerators ("Прискорювачі"). У стилі класичного кантрі, джазу та блюзу він випустив вже цілих 5 альбомів. Щорічно разом із своїм бендом Вілліс гастролює по клубам США (згідно чуток, він збирається завітати і до України). Крім того, Брюс неодноразово виступав перед американськими солдатами в Іраці.

А ось виконавець ролі лікаря Хауса є професійним піаністом, а також віртуозом гри на гітарі, ударних, гармоніці і саксофоні. Після завершення зйомок у серіалі Г'ю відправився на гастролі із групою, а у червні 2012 року дав єдиний концерт у Києві. Лорі співає у стилі блюз та кантрі. Під час виступу не відмовляє собі у задоволенні пити віскі.

Джонні Депп, у свою чергу, виступив на розігріві у Іггі Попа. До 20 років Джонні Депп встиг змінити 14 груп, допоки не втрапив гітаристом у колектив The Kids. На той момент Джонні не цікавило нічого, окрім музики, ще б пак, його група виступала на розігріві у Іггі Попа. І навіть підкорила Голівуд, актор не відмовляє собі у задоволенні виступити із Aerosmith і Мерліном Менсоном.