Погода, Новости, загрузка...

Не минуло і року. Джонні Депп замучений ревнивістю Ембер Херд

Хоча пара і зіграла таємне весілля на початку цього року, після чого обоє зізналися у взаємному безмежному щасті, у реалі пара може не пережити навіть першої офіційної річниці шлюбу.

Проблема в Ембер і її патологічній ненависті до всього, що хоча б якимсь боком пов'язано із екс-подругою 52-річного актора - Ванессою Параді.

Херд не подобається фактично все: що Джонні прожив із тою 13 років, що у них двоє дітей, що Джонні до цих пір може не тільки побалакати із колишньою по телефону, але й зустрівшись із нею, дозволяє собі випити вина. Навіть старі речі, чи то персні чи шкіряна куртка, придбані у той час, коли Депп ще був майже чоловіком француженки, навіть це викликає в американки напади широкої ідіосінкразії.

Дійшло до того, що виконавець головної ролі капітана Джека Горобця, щоб не вислуховувати звинувачення, що у нього досі "симпатія до Ванесси", змушений ховати улюблені речі від коханої.

Але якщо це працює із предметами невеликого розміру, то із машинами та будинками - ніяк. Ось і нещодавно дорога серцю яхта, яка потрапила у немилість 29-річної блондинки, була виставлена на продаж лише через те, що Ембер вважає, ніби чоловік мріє знову взяти Ванессу на борт.