Погода, Новости, загрузка...

Мер Харкова Кернес заявив, що знаходиться в опозиції до діючої влади

«Я також в опозиції до влади, я маю на увазі діючої, тому що я не розумію те, що зараз відбувається: зубожіння людей, які тарифи і т.д., і т.д., і т.д.», - сказав Г.Кернес в ефірі програми «Лівий берег», передає Інтерфакс-Україна.

За його словами, він балотується на другий термін від партії «Відродження», оскільки у разі самовисування «був би позбавлений можливості очолити список команди, яка йде в харківську міську та обласну ради». «А для мене це важливо. Не тільки для мене, думаю, і для городян це важливо, оскільки один у полі не воїн », - сказав Г.Кернес.

Г.Кернес підкреслив також, що є безпартійним.

Разом з тим, він ухилився від прямої відповіді на питання про те, кого вважає своїм найближчим конкурентом на виборах міського голови, зазначивши лише, що ті, хто позначив своє бажання балотуватися, будують свою компанію на критиці його особистості і його дій.

Він також дав зрозуміти, що не побоюється можливого висунення на посаду міського голови Харкова від «Опозиційного блоку». «Я не боюся суперника Михайла Добкіна, бо ми з ним змагатися ніколи не будемо», - сказав Г.Кернес.