Погода, Новости, загрузка...

Дезорганізовані бойовики "ДНР" підриваються на власних мінах

Мова йде про колишній підрозділ батальйону «Схід», представники, якого відомі численними фактами мародерства.

Так, в останній декаді вересня цього року в районі сел. Жабунькі Ясинуватського району на протитанковій міні підірвався автомобіль марки «Газель», в результаті чого бойовик з позивним «Коба», який знаходився за кермом автомобіля, отримав поранення сідниці.

Зазначений автомобіль вибухнув під час виконання бойовиком розпорядження командирів вивезти метал з територій промислових підприємств.

Найцікавіше те, що міна була встановлена ​​самими ж представниками «11-го мотострілецького полку».

Крім того, декількома днями раніше на протитанковій міні, яку також встановили бойовики з «11-го мотострілецького полку», підірвався легковий автомобіль цього ж підрозділу, за кермом перебував бойовик з позивним «Звичайний», що отримав травми не сумісні з життям.

Як стало відомо, у керівництві «армійських» підрозділів «ДНР» панує повна дезорганізація, бойовики намагаються створити якусь видимість контролю над ситуацією і навіть проводять розслідування за вказаними фактами, яке виражається в тому, що група бойовиків і командирів середньої ланки, серед яких заступник командира 11-го мотострілецького полку, потрапили «на підвал».