Погода, Новости, загрузка...

"Побачив світ" офіційний додаток Google Maps для Apple Watch

Google випустив офіційний додаток Google Maps для "розумних" годинників Apple Watch. За допомогою несучого комп'ютера користувачі можуть використовувати функцію навігації картографічного сервісу.

Після запуску він відразу пропонує два варіанти маршруту: поїздка додому або на роботу. Адреси налаштовуються у властивостях облікового запису Google.

Додаток підтримує пішохідні та автомобільні маршрути, між якими можна перемикатися за допомогою Force Touch. А для формування нових маршрутів користувачам досить скористатися своїм iPhone і синхронізувати його з Apple Watch.

У додатку можна "на льоту" переключитися з iPhone на навігацію в Apple Watch. Клієнт зберігає попередні маршрути, якими можна скористатися без втручання смартфона.

Крім того, Google оновив додаток картографічного сервісу для iPhone і iPad. У новій версії користувачі можуть порівнювати час прибуття на автомобілі, громадському транспорті, велосипеді і пішки. Раніше для цього треба було відкрити три окремих вікна. Крім цього додана можливість дзвонити в компанію і отримувати схему проїзду до неї прямо в список місць.