Погода, Новости, загрузка...

7 причин, чому в тебе досі немає пресу

1. Ти пропускаєш обід? Це завжди призводить до того, що ти накидаєшся потім на їжу та переїдаєш. І, звичайно, в таких випадках отримують перекушування. Метаболізм прийде в норму, якщо їсти маленькими порціями кожні три-чотири години.

2. Ти їси мало білків? Якщо ти уникаєш страв із м'яса, риби і молока, бо вважаєш, що в них багато калорій і жиру, то це велика помилка. Адже саме ці продукти містять найбільше білка, який сприяє прискоренню обмінних процесів в організмі.

3. Ти мало рухаєшся? Силові тренування тримають м'язи в тонусі. Але якщо хочеш, схуднути як швидше, використовуй кардіотренажери. Постарайся проводити більше часу на біговій доріжці і зовсім скоро ти виявиш бажані м'язи, які весь цей час ховалися за шаром жиру.

4. Ти часто п'єш алкоголь? Запам'ятай, чим міцніше напій, тим більше в ньому калорій. Алкоголь не в змозі вгамувати голод, і тобі все одно хочеться їсти. А ще в ньому багато цукру, що підвищує рівень інсуліну.

5. Ти велика шанувальниця соусів? Фабричні соуси - це шкідливий мікс з цукру, жиру і канцерогенів. Кетчуп, майонез, барбекю, сирний і кисло-солодкий соуси. Роби заправки сама, це не так складно, і тоді все буде під контролем.

6. Ти вважаєш жир ворогом? Як би абсурдно це не звучало, але мононенасичені жири допомагають спалити черевний жир і позбутися від холестерину в крові. Дієтологи рекомендують класти одну скибочку авокадо на сендвіч або заправляти салат оливковою олією і оцтом. І ні в якому разі не відмовляйся від горіхів.

7. Ти зловживаєш сиром? Несподівано, так? Сир безумовно корисний і багатий білком. Але коли ти їси піцу, лазанью або спагетті, рясно присмачені тертим сиром, то сильно ризикуєш з'їсти 200 г і не помітити цього. Дві-три скибочки на сніданок або з келихом вина - це все, що ти можеш собі дозволити.