Погода, Новости, загрузка...

Ксенія Собчак прочитала лекцію у Києві: Провокація - найважливіший інструмент

Телеведуча і журналістка Ксенія Собчак прочитала лекцію Цайтгайст: основні маркери нашого часу в Будинку письменників у Києві. Захід пройшов за сприяння журналу L'Officiel Україна і бутика Bulgari.

Крім Ксенії Собчак також виступили Наталія Череп, директор з оренди київського ЦУМу Андрій Мажара, Юлія Мак Гаффі, Заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов та інші.

Серед слухачів була українська ведуча Маша Єфросиніна, яка запитала у Ксенії Собчак, що таке провокація, повідомляє kp.ua.

Я вважаю провокацію найважливішим інструментом і згодна з індійською мудрістю, яка говорить: "Хочеш пізнати людину, зачепи її" і подивися, що з неї виллється. Ось що виллється - це і є ця людина. Вважаю, що провокація - це такий же інструмент, як скальпель хірурга. В умілих руках він не зашкодить, він розкриє, те що є в тій чи іншій людині. Якщо коротко, то провокація - це загострення тієї чи іншої проблеми якимсь епатажним способом. Тобто загострювати ситуацію, показуючи її під гострим кутом, і дивитися на реакцію людини ", - розповіла Собчак.

Нагадаємо, Ксенія Собчак є головним редактором L'Officiel Росія.