Погода, Новости, загрузка...

Віктор Постол у десятому раунді переміг аргентинця Лукаса Матіссе. Відео

Українець Віктор Постол у десятому раунді переміг аргентинця Лукаса Матіссе й завоював вакантний титул чемпіона світу за версією WBC у першій напівсередній вазі.

Постол вперше проводив бій такого рівня.

Українець більш технічно працював, використовував свою перевагу в габаритах, але Матіссе завдавав важчих ударів. Один із них у шостому раунді справа в щелепу серйозно потряс українця, але він вистояв на ногах.



У сьомому раунді українцеві вдалося переломити перебіг поєдинку. Віктор почав працювати комбінаціями, а Матіссе перестав встигати уникати його ударів, навіть здалося, що він втомився.

У чемпіонських раундах Постол вже контролював хід бою, бив Матіссе й у десятому раунді коротким ударом справа через руку українець відправив Матіссе в нокаут.

Такий результат став несподіваним ще й тому, що такого удару чекали від Матіссе, а українцеві перед боєм якщо й віддавали перевагу, то рішенням суддів, зазначаючи, що він не має сильного удару.

Лукас Матіссе вперше програв достроково, а 31-річний Віктор Постол виграв 28-й бій і продовжує залишатися непереможеним. Тепер Україна має трьох чемпіонів світу – Володимира Кличка, Василя Ломаченка і Віктора Постола.