Погода, Новости, загрузка...

iPhone 6S - не перший "проблемний" смартфон Apple

Так уже зарекомендувала себе компанія Apple, що споживачі чекають від неї ідеальних пристроїв, а всілякі недоліки сприймаються користувачами як особиста образа.

Пам'ятаєте iPhone 3G? Якщо так, то згадайте, як безжально його лаяли за відсутність можливості відеозйомки і багатозадачності. iPhone 4, у свою чергу, небезпідставно звинувачувався в проблемах з антеною. З iPhone 5 і зовсім злазила фарба. Корпус iPhone 6 був настільки тонким і м'яким, що запросто гнувся у задній кишені джинсів. Але, як правило, в "S" моделі всі проблеми усувалися, і iPhone 6s не став винятком.

Застосувавши в матеріалах корпусу «Ескі» алюміній 7000-ї серії, Apple змогла істотно підвищити його міцність. Досі не було жодної скарги від власників, щоб їх смартфон зігнувся «сам по собі». Але поряд з виправленими недоліками, 6s обзавівся іншими, не найприємнішими особливостями.

Щасливі володарі iPhone 6s стали скаржитися на перегрів клавіші «Додому», поєднаної з Touch ID. У ці не найприємніші миті кнопка просто відмовляється функціонувати. Як вирішити проблему? Вийти з ситуації допомагає одночасне утримування кнопки виключення та «Додому» протягом 10 секунд.

Не оминули неполадки і 3D Touch. Так-так, так звана «кілер-фіча» iPhone 6s не завжди працює коректно. Помилкові спрацьовування трапляються при спробі передпроглядання посилань Safari. Смартфон також часто помиляється у визначенні сили натискання на екран. Рішення є: в цій ситуації рятує тільки перезавантаження пристрою.

Як правило, більшість проблем є програмними, тому їх виправлення варто очікувати в найближчі пару місяців. Ймовірно, в iOS 9.1 все буде працювати набагато краще і більш налагоджено. Проте не виключена можливість виробничого браку. Якщо вас переслідують неприємності, описані вище, обов'язково зверніться в технічну підтримку Apple.

Тому не варто говорити про те, що «раніше такого не було» і Apple розучилася робити смартфони. Проблеми були і з попередніми поколіннями iPhone. І не все можна було вирішити випуском оновлення операційної системи, на відміну від iPhone 6s.