Погода, Новости, загрузка...

Джонні Депп не припиняє дивувати своїм зірковим стилем

Його називають хуліганом, бунтарем, фріком, але ніхто йому не може відмовити в елегантності, чарівній індивідуальності і приголомшливій екстравагантності.

Охарактеризувати його стиль можна одним словом - харизматичний. Як бачиш його, складається перше враження, що він взагалі не намагається комусь догодити або сподобатися, стежачи за модою, трендами, брендами і рештою такими важливими для відомих людей речами. Джонні примудряється навіть смокінги та костюми носити з легкою недбалістю. Варто сказати йому спасибі за те, що хоча б знімає свої легендарні заношені черевики, коли виходить на червону доріжку, та й то - не завжди.

Найбільше Депп любить надягати жилетки, джинси і додавати величезну кількість аксесуарів, серед яких: різноманітні шарфи і хустки на шию, бандани, що звисають з кишень та з-за пояса, кепки, капелюхи, браслети, ланцюжки, кулони, амулети, персні, намиста і улюблені окуляри. Варіації цього всього актор використовує, навіть з класичними костюмами. Його можна побачити і в старих, зовсім заношених речах, часом з дірками, а Джонні це любить і скуповує їх вже багато років в одному вінтажному магазині.

Щодо верхнього одягу, то чоловік віддає перевагу шкіряним курткам і пальто.

Кожна його роль залишає якийсь слід в образі і стилі. Наприклад, всі вважали, що макіяж, який Джонні в останні роки став робити, це просто сліди татуажу, що залишилося після гримування для "Піратів Карибського моря". Але виявилося, що Деппу просто сподобався образ Джека Горобця, тому він ввів цю модну деталь в свій стиль. Так само, як і лак для нігтів, випустивши цілу лінійку лаків для чоловіків.

Він не надто переживає щодо ідеальності своєї зачіски, може недбало поголитися. Однак вся планета із захопленням стежить за його появою. Адже стиль Джоні Деппа в якомусь фрікові, в чомусь еклектичний і дивний, надзвичайно органічний для найпривабливішого пірата сучасності. Він дуже йому підходить і створює унікальність та індивідуальність образу.