Погода, Новости, загрузка...

Тоні Брекстон - 48: шлях співачки через терни до зірок. Відео

Тоні Брекстон є володаркою багатьох престижних музичних нагород і вважається однією з найуспішніших виконавиць 1990-х років.

Історія американської ритм-енд-блюз співачки Тоні Брекстон ще раз доводить відому теорію про те, що якщо багато працювати і не переставати мріяти, то можна досягти будь-яких висот.

Дитинство майбутньої зірки пройшло вельми безрадісно: строгі і консервативні батьки, які забороняють дівчинці носити що-небудь, крім довгих суконь і капелюхів. Але навіть у ті часи маленька Тоні не втрачала надії і одного разу пообіцяла собі, що ще покаже всім, на що здатна.

Сьогодні Тоні Брекстон виповнюється сорок вісім років, і на честь цієї події ми розповімо вам цікаві факти з її життя.

Покинувши рідний дім, Тоні разом зі своїми чотирма сестрами створила групу під назвою "The Braxtons". Колектив не мав особливого успіху, однак як солістка Тоні витягнула щасливий квиток: зірка підписала контракт з продюсерами лейбла Arista Reconds Антоніо LA Рейд і Кенні Едмондс.

Старт музичної кар'єри Тоні Брекстон був неймовірно успішним: її перші два альбоми, "Tony Braxton" і "Secrets", стали восьмикратно платиновими. А до тридцяти років у зірки було вже п'ять "Grammy" і чотири нагороди "American Music Awards".

Однак, незважаючи на високий комерційний успіх своїх альбомів, співачка двічі публічно заявляла про своє банкрутство. Перший раз це трапилося в 1998 році, а другий у 2010 році.

Але, незважаючи на всі труднощі, співачка з позитивом дивилася в майбутнє і всі сили витрачала на те, щоб бути щасливою.

За всю свою кар'єру Тоні Брекстон спробувала себе не тільки в якості співачки і театральної актриси. Вона знімалася в кіно, брала участь у проекті "Танці з зірками", а в серпні 2006 року відкрила своє власне музичне шоу в Лас-Вегасі під назвою "Toni Braxton: Revealed".
В особистому житті у Тоні Брекстон було багато проблем, зірка пережила рак грудей, хвороба власної дитини і розлучення із чоловіком. Ось уже кілька років Тоні Брекстон є представницею організації з проблем аутизму під назвою "Autism Speaks".

Останній альбом, який ми чули від Тоні Брекстон був випущений в 2010 році під назвою "Essential Mixes". Пригадайте відомий сингл у її виконанні, переглянувши відео.