Погода, Новости, загрузка...

Вчені досліджують ген молодості Карла Лагерфельда

У те, що залізному Кайзеру - 82 роки, віриться насилу, чи не так?

Виглядає він прекрасно, та й відчуває себе молодо й енергійно.

Вчені вирішили дослідити секрет молодості Карла Лагерфельда, щоб створити так званий еліксир молодості.

У свої 82 роки Карл Лагерфельд - справжній супермен! Він встигає багато, дуже багато: бути креативним директором Chanel (тільки для Удома він створює по 7 колекцій на рік), Fendi, а також керувати власним брендом Karl Lagerfeld, робити приголомшливі фотосесії та відеоролики за участю перших світових красунь-муз, розробляти колекції макіяжу , відкривати світові нових супермоделей, а також будувати кар'єру своєї улюблениці - кішки Шупетт. Ось як!

Не багато хто з нас, відносно молоді та впевнені у собі дівчата здатні жити в такому шаленому графіку - та ще й виглядати при цьому років на 10 молодше, як це виходить у Карла. Не даремно і вчені-генетики всерйоз зацікавилися ДНК Карла Лагерфельда - вони націлені на створення чудодійного «еліксиру молодості», який допоможе людям довше залишатися молодими і бадьорими.

Сам же Лагерфельд поки що не готовий жертвувати біоматеріали для лабораторних досліджень:

«Мене просили здати кров на аналіз, оскільки вважають, що я не зовсім нормальний», - роздратовано повідав журналістам Лагерфельд. - Я категорично проти аналізу. Я не відчуваю ніякої втоми. Я просто терпіти не можу повільних людей. Повільність - жахливо огидна», - заявив Карл.