Погода, Новости, загрузка...

Поради експертів: як змивати водостійку косметику

Багато таких засобів є водостійкими, які погано пропускають повітря і воду, що, до речі кажучи, не дуже корисно для шкіри.
Але розмова зараз не про це.
 
В один момент з'являється необхідність видалити (змити) таку косметику зі шкіри. Як же правильно і ефективно змивати макіяж та косметику?
 
... за допомогою води
 
Вимийте обличчя. З першого разу стійка косметика, звичайно ж, не відмиється, так що цю процедуру доведеться повторити двічі. Потім скористайтеся засобом для зняття макіяжу. Після чого ще раз промийте шкіру. Запам'ятайте, дуже важливо повністю видалити всі хімічні речовини зі шкіри, а також бруд. Це забезпечить красу і здоров'я шкіри. Після повного видалення косметики скористайтеся зволожуючим кремом для збереження вологості і жирності шкіри.
 
... за допомогою спеціальних засобів
 
Засоби для зняття макіяжу на масляній основі (Ремовера) - це спеціалізовані лосьйони, призначені для видалення водостійкої косметики. При цьому до їх складу входять вітамінні та мінеральні комплекси, що позитивно позначається на здоров'ї шкіри. Серед них є засоби, призначені для сухої, жирної шкіри, а також проти старіння.
 
Звичайно ж, перед покупкою того чи іншого засобу скористайтеся пробником для виявлення алергічних проявів.
 
... за допомогою пари
 
Є ще один дієвий метод - це змивання косметики спеціальною паровою машиною. Пар легко видаляє будь-яку кількість макіяжу. Особливо хороший цей метод для «важкої косметики». Проте варто мати на увазі, що пар сприяє сухості шкіри, що, у свою чергу, веде до інтенсивного утворення зморшок. Так що не варто застосовувати цей спосіб дуже часто.
 
Також, слід зазначити, що можливе застосування тільки спеціалізованих парогенеруючих пристроїв, схвалених для використання в косметологічних цілях. Будь-які інші пристрої можуть пошкодити Вашу шкіру.