Погода, Новости, загрузка...

Лазерна епіляція: 7 важливих протипоказань

Це "задоволення" не з дешевих, але ефект помітний вже після декількох процедур. Якщо майстер правильно вибирає подачу енергії випромінювання, то ніжки та інші частини тіла будуть виглядати ідеально.

Однак не всім з нас підходить лазерна епіляція. Деяким жінкам вона протипоказана за станом здоров'я. Дізнайся, в яких саме випадках.

1. Варикозне розширення вен. Якщо ти продовжуєш процедури, то через деякий час стануть більш помітними судинні зірочки на ногах. Варикоз розвивається, якщо вчасно не почати лікування. А лазерна епіляція тільки посилює ускладнення цього захворювання.

2. Якщо ти вирішила видалити волоски навколо сосків, то обов'язково проконсультуйся з ендокринологом. Справа в тому, що зміни роботи ендокринної системи відразу ж відбиваються на здоров'ї молочної залози. При наявності кіст та інших утворень, які викликають неприємний біль (особливо перед початком критичних днів), лазерна епіляція не рекомендується.

3. Якщо ти прибираєш за допомогою цієї процедури небажане волосся в районі пахв, то не забувай, що в цій частині тіла розташовані лімфатичні вузли. І поява невеликих горбків може вказувати на запальні процеси молочної залози.

4. Якщо у тебе смаглява шкіра, то не виключається ймовірність термічного опіку шкіри. Особливо коли майстер вибирає неправильну подачу енергії випромінювання.

5. При вагітності лазерна епіляція протипоказана.

6. Онкологія, велика кількість родимок, шкірні захворювання.

7. Якщо у тебе часто з'являється герпес (2-3 рази на рік), то краще відмовитися від лазерної епіляції. Так як імунітет ослаблений, ця процедура викличе загострення герпесу.