Погода, Новости, загрузка...

Київські оперативники вилучили партію героїну на 5000000 гривень

Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Києві.

"53-річний громадянин сусідньої держави разом з 31-річним жителем Миколаївської області великими партіями купували за кордоном важкий наркотик у вихідців зі східної країни. Вони перевозили заборонений товар в містечко на Миколаївщині, де його зберігали. Організатор бізнесу підшукував оптових покупців у великих містах України.

Дилери домовлялися про угоду, таємно зустрічалися і реалізовували наркотик ", - розповіли в міліції.

Перевізників затримали в Києві біля торгового центру. З їхнього автомобіля слідчо-оперативна група вилучила близько кілограма героїну.

"У той же час в Миколаївській області під час обшуку квартири підозрюваних працівники міліції виявили ще кілограм наркотику, 255 грамів речовини, схожої на кокаїн, і пістолет "Шмайстер", - заявили в прес-службі.

За цінами чорного ринку загальна вартість виявлених наркотичних речовин становить близько 5000000 гривень.

Двох підозрюваних затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вилучені речові докази направлені для проведення експертизи.

Згідно з рішенням суду, затриманим обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з внесенням застави - 413400 і 482300 гривень відповідно.

Раніше киянка поскаржилася в соцмережі начальнику міліції Києва на те, що в районі Севастопольської площі спостерігається "нашестя наркоманів".