Погода, Новости, загрузка...

Вартість зимового відпочинку в Україні та за кордоном

Як стало відомо, бронювання відпочинку в Карпатах зараз якраз у розпалі. І це при тому, що ціни на тури виросли і ще зростуть на 20-15%. До свят тут зарезервованими виявляються порядку 80% місць. А ось в ОАЕ і Єгипті українці можуть розраховувати на знижки.

На новорічні свята в Буковелі стандартний двомісний обійдеться в середньому від 1000 до 1800 гривень на добу, напівлюкс - близько 2000 гривень, а люкс - від 3500 до 5000 гривень. В Яремче ціни на середній сегмент піднялися на 10-20%, а от дорогі номери залишилися на колишньому рівні.

Аби привабити туристів, в готелях спішно покращують умови в номерах - тут з'являються нові меблі, тапочки та халати у номерах. До слова, бронювати номери громадяни почали буквально з літа. Зараз залишилися тільки стандартні номери, яких не так багато.

Щоб заробити ще більше і залучити туристів, в Західній Україні продумують різні розваги. У Карпатах, наприклад, розповідають, що організовують катання на санях, створюють цілі трупи артистів для розваги туристів, які колядують і щедрують.

А ще українці активно їдуть до Польщі, у Словенію і Словаччину. Залишаються популярними для зимового відпочинку Єгипет, Шрі-Ланка, ОАЕ, Таїланд. На ці тури ціни у валюті знизилися в середньому на 15-20% для українців, які останнім часом стали менше їздити по курортам.