Погода, Новости, загрузка...

За рахунок чого iPhone 6s Plus краще, ніж iPhone 6 ?

1. Великий екран.

Навіть через рік після виходу першого iPhone 6 Plus дорослі, здавалося б, люди не перестали жартувати, порівнюючи розміри смартфона з лопатою. Це все дурниці. До значним розмірам 6s Plus (він дійсно здається величезним, особливо коли прикладаєш його до вуха під час телефонної розмови) звикаєш приблизно за тиждень.

Стільки ж часу, до слова, потрібно, щоб звикнутися з Apple Watch на зап'ясті і почати тривожитися, якщо годин раптом на руці немає, а разом з ними немає і повідомлень.

Великий екран - це чертовски круто. При кращому дозволі в пікселях модель 6s Plus дає ще й велику діагональ - окремих пікселів не відмінність, та й смартфон не доведеться короткозоро підносити до очей, наче вам за 80. На цьому екрані все виглядає так, як ніби після тижневика з телевізійною програмою взяв в руки глянцевий журнал. Гаразд би тільки іконки додатків, фотографії в інстаграме і листи виглядали на ньому краще. На 6 Plus і 6s Plus можна дивитися серіали і не страждати від втрати якості. Вам, виходить, навіть iPad Mini вже і не потрібен, можете віддати його дитині.

2. Більше часу роботи до підзарядки.

Коли батарея iPhone 6s вже закінчується, iPhone 6s Plus почувається чудово: крім більшого екрану в ньому встановлений і крупніший акумулятор. Не скажемо, що він працює в два рази довше iPhone 6, але тримається істотно впевненіше і тим самим позбавляє вас від необхідності всюди шукати розетку.

3. Повноцінна горизонтальна орієнтація.

У iPhone 6s не всі програми і робочий стіл могли бути відображені в горизонтальній орієнтації. У iPhone 6s Plus левова частка додатків (тим більше фірмових Apple) і робочий стіл можуть працювати в альбомній розкладці.

4. Велика клавіатура.

Після тижня з iPhone 6s Plus клавіатура на iPhone 6s здається крихітною. І справа не в розмірі клавіш, а в їх кількості в горизонтальному режимі - їх більше на кілька кнопок, що дозволяє комфортніше писати і редагувати тексти.

5. Більш потужна камера.

iPhone 6s Plus оснащений більш якісною, ніж у iPhone 6s, камерою: більш вдалим знімкам сприяє, як мінімум, оптична стабілізація.

6. Заміна екрану.

Припустимо, у вас є iPhone 6s або iPhone 6s Plus і ви розбили екран смартфона. В офіційному сервісі вам би не замінили екран - в таких випадках проводять заміну всього телефону. Так от, iPhone 6s Plus вам би запропонували обміняти на більш вигідних умовах, ніж iPhone 6s: гаджет сам по собі дорожче, але ремонт його дешевше, ніж у випадку з iPhone 6s.

7. Зростаюча популярність.

«Приблизно чверть клієнтів воліє iPhone 6s Plus. Це дещо більше, ніж у минулому році, і свідчить про зростаючу популярність моделі c збільшеною діагоналлю екрана, - говорить PR-директор «Зв'язкового» Марія Заїкіна. - Найпопулярніші кольори - space grey і абсолютно новий rose gold », - додає вона. Зростанню популярності iPhone 6 Plus і iPhone 6s Plus не варто дивуватися, і щось підказує, що боязкість перед телефонами з великими екранами стане зустрічатися все рідше.