Погода, Новости, загрузка...

Як очистити організм на зелені і кефірі?

Несприятливі умови праці та побуту, постійне невдоволення собою, хронічні стреси, гіподинамія, неправильне харчування ведуть до передчасного старіння і супутнім захворюванням.

Здоровий організм людини має власні антиоксиданти, що захищають генетичний апарат клітин від негативного впливу навколишнього середовища. Додаткове введення в організм антиоксидантів дозволяє підсилити цей захист. Особливо це стосується ослаблених і хворих осіб, організму яких необхідна допомога.

Очищення на клітинному рівні від вільних радикалів кисню і клітинних отрут досягається за рахунок застосування в раціоні харчування продуктів, багатих на вітаміни С, Е, бета-каротином, пофарбованих у жовтий і оранжевий кольори. Але найкраще очищає голодування. Крім того, очистити організм можна за допомогою засобів народних цілителів.

Спосіб 1.
Вам потрібно привчити себе їсти один раз на тиждень вранці натщесерце пучок зелені (листя часнику, салат, цибулю, селеру, кріп, петрушка). При цьому постарайтеся не їсти хліб і сіль. Якщо якогось інгредієнта немає, не біда. Ключовою ланкою в очищенні є петрушка. Через півгодини можна приступати до іншого етапу очищення - їжте, не запиваючи, свіжі ягоди, фрукти або овочі.

Пучок зелені змушує посилено працювати вашу сечостатеву систему, а вживання фруктів, ягід і овочів активізує діяльність кишечника та шлунка. Так з організму природним чином вийде слиз і інша гидота.

Спосіб 2.
Необхідно щодня вранці натщесерце з'їдати половинку відвареної натертої на дрібній тертці буряка. Заправляють її однією столовою ложкою рослинного масла (оливкова, соняшникова і т.д.).

Спосіб 3.
Вранці натщесерце випивайте один стакан свіжого морквяного соку.

Спосіб 4.
Потрібно при кожному прийомі їжі підмішувати в страви запарені окропом житні висівки (одна-дві ложки на добу).

Спосіб 5.
З'їдайте між прийомами їжі по столовій ложці суміші: 100 грамів стебел алое, 100 грамів свіжого меду, 300 грамів кураги, 300 г чорносливу, 300 грамів інжиру. Суміш можна запити склянкою теплої очищеної води та заїсти шматочком житнього хліба.

Спосіб 6.
Увечері або вранці (обов'язково натще) випивайте склянку нежирного кефіру, додаючи в нього столову ложку рослинної олії.

Спосіб 7.
Беремо по 100 грамів березових бруньок, безсмертника, звіробою і ромашки. Перемелюємо і закриваємо щільною кришкою в скляній банці. Увечері беремо столову ложку готової суміші і заливаємо її 500 мл крутого окропу. Наполягаємо 20 хвилин, і проціджуємо через марлю. Наливаємо склянку вийшла рідини і розчиняємо в ній одну ложку меду. Випиваємо. Після цього не пити і не їсти.

Робимо дану процедуру перед сном. Вранці підігріваємо залишився настій, розчиняємо в ньому ложку меду і випиваємо за 25 хвилин до сніданку. Робіть так щодня, поки не закінчиться суміш.

Спосіб 8.
Ретельно вимийте і висушіть рис. Варіть по 2 ст. ложки вранці протягом 10 хв. Через 2 години після вживання каші можна з'їсти одне свіже яблуко. Очищайте організм протягом тижня і побачите чудові результати.