Погода, Новости, загрузка...

У Києві рекордний затор довжиною аж 13 кілометрів

За даними сервісу "Яндекс.Пробки", він був зафіксований 16 жовтня в 18:59. У рекордної пробці застрягли Червонозоряний проспект, Чоколівський бульвар, вулиця Вадима Гетьмана, вулиця Олександра Довженка, вулиця Олени Теліги та Московський проспект.

Найбільша з ранкових пробок була помічена в цей же день, 16 жовтня, в 8:41 на Брест-Литовському шосе та проспекті Перемоги. Затор в 8,3 км ускладнив проїзд від Житомирського шосе (санаторій "Перемога") до вулиці Щербакова (станції метро "Нивки").

Ще одна велика ранкова "тягучка" була на проспекті Перемоги 12 жовтня: тоді, в 9:29 в заторі на 6,4 км стояли машини, які їхали від Великої Кільцевої дороги до вулиці Вадима Гетьмана (станції метро "Шулявська").

Тим часом, на центральних вулицях столиці також не обійшлося без заторів: 12 жовтня в 18:38 складнощі з проїздом спостерігалися на Червоноармійській, Хрещатику, Володимирському узвозі, вулицях Петра Сагайдачного та Межигірської. Пробка розтягнулася на 5,8 км - від вулиці Івана Федорова до Юрковській вулиці. Аналогічний затор стався на даній ділянці і 16 жовтня в 17:47.