Погода, Новости, загрузка...

Як зробити обгортання від целюліту в домашніх умовах?

Тому пропонуємо вам процедуру від целюліту на ногах і животі - обгортання.

У такої процедури як обгортання є ряд переваг: очищаються пори, виводяться токсини, шкіра насичується вітамінами, поліпшується кровообіг, проходять набряки, підвищується пружність. Якщо є розтяжки, вони стають менш помітними.

Перше обгортання - з блакитною глиною. Розвести блакитну глину водою до стану густої сметани, додати кілька крапель ефірного масла. Дуже ефективними вважаються апельсинове, лимонне і ялівцеве масла.

Другий варіант - гірчично-медове обгортання. Взяти 2 ст. ложки рідкого меду і 3 ст. ложки гірчиці, ці інгредієнти перемішати до однорідної маси. Медова суміш з корицею: з'єднати і добре розмішати 4 ст. ложки меду і 3 ст. ложки кориці.

Склади можна чергувати: один курс провести однієї сумішшю (через день, 10 процедур), потім перерва і наступний курс - другий сумішшю.

Перед процедурою необхідно добре очистити шкіру, відкрити пори. Це дасть можливість суміші проникнути в шкіру і порадує відмінними результатами.

Для цього до гелю для миття необхідно додати кавову гущу, виходить відмінний скраб. Нанести його на тіло і акуратно масажувати круговими рухами протягом декількох хвилин, потім змити, тіло промокнути м'яким рушником.

Далі переходите до обгортання. Підготовлену суміш нанесіть на проблемні ділянки шкіри, обгортають ці частини харчовою плівкою, одягаю теплий одяг і займайтеся домашніми справами.

Якщо є можливість, робіть фізичні вправи і кручу обруч. Можна також укутати теплою ковдрою, взяти чашечку зеленого чаю і насолоджуватися відпочинком. З глиняною сумішшю я ходжу близько години, з медово-гірчичною - близько 25 хвилин, а з медом і корицею - близько 30-35 хвилин. Потім приймаю душ і наношу крем.

Для обгортання є обмеження. Їх не можна робити під час вагітності, при серцево-судинних, гінекологічних і шкірних захворюваннях, при варикозі і проблемах з нирками, а також при алергії на будь-який компонент.