Погода, Новости, загрузка...

Який масаж обличчя продовжує молодість?

Його добре робити кожен день. Що зовсім не важко, адже процедура займає всього три хвилини.

«Так, цей масаж обличчя до смішного простий, - визнає Жоель Сіокко (Joelle Ciocco). - Але тим він і хороший: те, що вимагає більше зусиль і праці, ніхто робити не стане ». Він підходить для будь-якого віку і типу шкіри. Свіжий колір обличчя, підвищення пружності та еластичності, зменшення зморшок - не єдині принади цього масажу. Він також збільшує ефективність косметичних засобів, які варто наносити відразу після нього.

Виконуйте масаж обличчя один раз на день після того, як очистіть шкіру (і до того, як нанесете крем). Покладіть перед собою годинник: чудово, якщо вийде робити кожен рух довше хвилини. Втім, і хвилини цілком достатньо, щоб відчути і побачити ефект.

1. Посилити лімфоток
Не поспішаючи натискайте одночасно вказівним, середнім і безіменним пальцями обох рук на шкіру, рухаючись зверху вниз - від чола до області декольте. Таким чином ви стимулюєте струм лімфи - рідини, яка виводить токсини з організму. Що зменшує набряки і освіжає колір обличчя.

2. Підвищити пружність і еластичність
Великим і вказівним пальцями обох рук акуратно захоплюйте і піднімайте шкіру, не розтягуючи її занадто сильно. Пам'ятайте: глибоко не означає агресивно. Таке розтягнення - гарне тренування для шкіри, воно підвищує її пружність і еластичність. У який бік рухатися, не має значення. Головне, не забути про шкіру навколо очей, шиї і декольте.

3. Стимулювати кровообіг
Розслабте кисті і поплескайте себе по обличчю. Робіть це не долонями, а пальцями. Так виходить ніжніше. Мета не в тому, щоб зробити собі боляче, а в тому, щоб шкіра злегка почервоніла. Такі ніжні «ляпаси» стимулюють кровообіг, збагачують шкіру киснем і підвищують її тонус.