Погода, Новости, загрузка...

Святослав Вакарчук може стати президентом України

«Кажу без частки сарказму, чесно, я хотіла б, щоб Вакарчук пішов у президенти. Він патріотичний, розумний, хитрий, заповзятливий, дипломатичний, чи не буде з шашкою бігати і в принципових моментах займе принципову позицію. Крім того, він молодий, здоровий. Мені дуже подобається, що він росте, не зупиняється. Хоча міг би стригти капусту до старості, і все було б чудово. Але він не боїться експериментувати, насамперед з собою. Він розумний. Я дуже люблю розумних людей. А якщо при цьому він ще й порядний, то це - ідеальне поєднання », - висловила свою думку Мозгова.

Олена також додала, що зайняти чільний пост музикант може вже на наступних виборах. Святослав намагався в 2004 році після «Помаранчевої революції» поєднати політику і творчість, але на той момент Вакарчук обрав музику. Зараз артист проходить навчання в Єльському університеті і проживає в Америці.

«Якщо він погодиться хоча б на два терміни стати президентом і пожертвувати десятьма роками свого життя, то це буде хороший варіант. Знань, мудрості йому для цього вистачить », - зазначила співачка.