Погода, Новости, загрузка...

Що сталося із обличчям всесвітньовідомої Дженніфер Лопес?

Після публікації соцмережі розділилися на два табори: одні кажуть - зірка зробила нову пластику, інші - ні, Дженніфер не могла, вона ж - за натуральність! Щоб розставити всі крапки на і, ми взяли коментар у відомого київського пластичного хірурга Дмитра Слоссера.
Поява Дженніфер Лопес на прем'єрі «Рок на Сході» справило фурор, як свого часу вихід у світ «оновленої» Рене Зеллвегер.

Шанувальники обурюються: як їх улюблениця посміла НАСТІЛЬКИ змінитися! А головне, навіщо, адже вона і так на свої 46 виглядала чудово !? Для порівняння даємо кілька фото у форматі гіф: 1,2 - Лопес до прем'єри, 3,4 - найсвіжіші знімки з івенту.

Коментує відомий київський пластичний хірург Дмитро Слоссер.
Дмитро Слоссер: «Як пластичний хірург, можу сказати, за допомогою котячої оправи, Джей Ло, судячи з усього, приховує почали утворюватися мімічні зморшки в області нижньої повіки, які чітко видно при посмішці голлівудської зірки. Також, варто відзначити, що цілком очевидно те, що Дженіффер Лопес користується препаратами гіалуронової кислоти для збільшення обсягу губ. Справа в тому, що гіалуронова кислота має здатність розсмоктуватися і, час від часу, її потрібно підколювати. Швидше за все, гіалуронова кислота в тілі Джей Ло закінчилася, і співачка вирішила заповнити цей дефіцит, подколи собі губи. Припускаю, що голлівудська зірка підколює собі ще й підборіддя ».

Отож, шанувальники Джей Ло, можна зітхнути із полегшенням! Судячи з усього, напередодні івенту співачка попросту відвідала свого косметолога і відновила «гіалуроночку», що і стало причиною легкого «лицьового спотворення». З часом все стане на свої місця, і риси обличчя Дженніфер теж!