Погода, Новости, загрузка...

Розтовстіла Кім Кардашьян знову вагітна, проте не рада своїй вагітності

На честь майбутнього народження сина Кім Кардашьян влаштувала невелику домашню вечірку, яку відвідали всі сестри телезірки, а також її мати Кріс Дженнер і дочка.

Судячи з смугастій піжамі, в яких були помічені представниці зоряного сімейства Кардашьян, вечірка була тематична. Найбільшу увагу ЗМІ привернули не наряди знаменитих красунь, а фігура Кім, яка помітно збільшилася. До слова, судячи зі знімків, Кардашьян навіть не могла повноцінно застебнути свою піжаму для вечірки. Як би там не було, не сумніваємося, що після народження малюка світська левиця знову повернеться в колишню форму!

У недавньому пості на своєму особистому сайті світська левиця Кім Кардашьян зізналася, що абсолютно не в захваті від свого теперішнього стану.

Як виявилося, вагітність не приносить Кардашьян ніякого задоволення. У цьому вона щиро зізналася шанувальникам на своєму офіційному сайті, написавши пост під назвою "Як я насправді відчуваю себе під час вагітності".

"Буду говорити правду: для мене вагітність - найгірший досвід у житті. Я не розумію жінок, яким подобається цей період. Мої мама і сестра Кортні - саме з таких. Але я - виразно немає. Знамениті майбутні мами зазвичай не поширюються про неприємну стороні вагітності. Ви, наприклад, знаєте, що протягом двох місяців після пологів їм потрібно носити підгузник? " - Поділилася Кім.
Телезірка також описала інші болючі моменти, з якими стикаються вагітні жінки.

"Я не знаю, чому я з таким трудом переживаю період, який інші обожнюють. Напевно, через набряків, болю в спині, та й просто розуміння того, що твоє тіло збільшується в обсягах. Нічого з вашого гардеробу більше на вас не налазить . У мене відчуття, ніби я в чужому тілі. Це важко пояснити. Я більше не відчуваю себе сексуальною, а тому не впевнена в собі. З нетерпінням чекаю моменту, коли все це закінчиться і я зможу повернути своє тіло в колишню форму ", - відверто написала Кардашьян, зізнавшись потім, що коли на світ з'являється дитина, то забуваєш про все і усвідомлюєш, яке це щастя - бути мамою.