Погода, Новости, загрузка...

Алан Бадоєв закоханий у Світлану Лободу

Однак самі артисти і донині ніяк не коментують такі припущення. Що ж відбувається в особистому житті Світлани та Алана? У цьому спробувала розібратися учасниця шоу "Битва екстрасенсів 15", таролог Яна Пасинкова.

Дружба між співачкою Світланою Лободою і кліпмейкером Аланом Бадоєвим давно породив багато домислів про романтичні стосунки між артистами. Інтерес громадськості також підігрівають неоднозначні пости Алана, які він публікує на своїй сторінці в Instagram.

На думку учасниці шоу "Битва екстрасенсів 15", таролога Яни Пасинкова, Алан Бадоєв дійсно закоханий не тільки у творчість Світлани Лободи, але і в саму дівчину.

- "Він щиро цікавиться її особистим життям і намагається брати в ній участь під виглядом кращого друга", - стверджує Яна Пасинкова.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Світлана Лобода без макіяжу і фотошопу: так хороша зірка в звичайному житті

Ясновидиця впевнена, Світлана Лобода знає про теплі почуття колеги, проте поставити під загрозу плідну співпрацю з іменитим кліпмейкером не може собі дозволити.

- "Вона, хоч і творча особистість, але розуміє, що їй необхідна привілей бути музою і примою Алана Бадоєва. Адже результатом цих почуттів і пристрастей можуть стати емоційні сплески і конфлікти", - вважає таролог.

Яна Пасинкова також розповіла, що тандем і надалі продовжить дивувати публіку:

- "Так і буде продовжуватися. Попереду у них не один успішний проект".