Погода, Новости, загрузка...

Як схуднути без дієт на 7 кілограм? Секрет у споживанні ягід!

Такий висновок міститься в дослідженні, проведеному британськими вченими з Loughborough University.
 
Проста заміна шоколадного батончика або пакетика з цукерками на пригорщу ягід в якості денної закуски може призвести до зникнення майже 7 кг зайвої ваги за рік. Британські дослідники встановили, що люди, котрі вживають ці фрукти при наступному прийомі їжі отримують менше калорій.
 
Науці вже добре відомі супер-ягоди, начебто акаї і годжі, які мають здатність боротися із зайвою вагою. Але тепер дослідники спостерігали за впливом найпростіших ягід, таких як полуниця, малина і чорниця. Виявилося, що регулярно вживають їх люди отримували в день на 134 калорії менше, ніж ті, хто ягід не їв. Це допомагало їм без всяких вправ худнути на 450 грам на місяць.
 
"Наше дослідження показує, що денний перекус різними ягодами знижує кількість калорій в обід і вечерю, - говорить автор дослідження доктор Льюіс Джеймс. - Це дуже проста методика, яка дозволяє людям контролювати свою вагу і худнути. Вживання ягід дає людині чимало переваг для здоров'я, але ми вперше довели, що ягоди в якості денної закуски знижують загальна кількість калорій у щоденному раціоні, що призводить до зникнення зайвої ваги. Ефект від скорочення калорій дуже благотворно позначається на здоров'ї людини. Все це дає нам можливість купувати більш вигідні пропорції тіла, що не особливо обтяжуючи себе спортом або дієтами ".