Погода, Новости, загрузка...

LOBODA стала головною героїнею листопадового номера PІNK. ФОТО

У новій фотосесії співачка розкрила своє справжнє «я» та розповіла, чому створює себе заново. За 10 років прихильники запам’ятали LOBODA зухвалою бунтаркою та сексуальною спокусницею. Але, як виявилося, це був лише образ. У житті Світлана постає зовсім іншою – елегантною, спокійною та стриманою:

«Ми були молоді та зовсім не думали про наслідки, про те, що мислення людей базується на стереотипах… Все змінилося, коли у моєму житті з’явилася дитина. Я переглянула усе своє життя та почала його з чистого аркуша», - вперше розповідає такі відвертості Світлана.

Те, що LOBODA так довго залишалася заручницею свого образу, артистка пояснює дуже просто:

«Багато хто говорить, що, коли я виходжу на сцену, я перетворююся на зовсім іншу людину. Зазвичай, 99% артистів не змінюються. Вони і в житті такі ж божевільні, як і на сцені. Або навпаки – жахливо нудні та прісні. А у мене стовідсотковий випадок артистизму та подвійної натури. Як відбувається це перетворення – таємниця. Можливо все тому, що я Терези. Від цього мене постійно кидає у різні боки. Як результат – на сцені і в житті паралельно співіснують дві різні людини», - говорить LOBODA.

Зараз артистка майже цілодобово знаходиться на студії: обирає пісні, змінює слова, аранжування, шукає нові рішення у творчості і т. д. «Я створюю себе заново, - розповідає LOBODA. – Взагалі, я дуже сильно люблю страждання. Трагізм дуже близький для мене. Прихильники часто висловлюють прохання писати більше танцювальних хітів (а-ля «Пора домой»), але мені так подобається лірика та драма, що я просто не можу відмовитися від них. (Посміхається) В турі «Пора домой» в нашій новій шоу-програмі буде багато глобальних та монументальних пісень – все, як я люблю», - заінтригувала артистка.

Попри те, що виступи LOBODA частіше замовляють чоловіки, саме жінки у своїй більшості – її головні прихильники:

«Мені здається, вони розуміють, що мої переживання справжні, та відчувають відгук у душі та серці. Адже за всіма візуальними провокаціями завжди ховається щось більш глибоке, - розповідає артистка. – До того ж я ніколи не залицяюся зі сцени до чоловіків, тому дівчата не вважають мене конкуренткою, вони відчувають довіру до мене. З цієї ж причини у нас ні разу не виникала ситуація, коли замовник після концерту підійшов і зробив нам якусь сумнівну пропозицію. Бійки під час концерту траплялися, але непристойні пропозиції – ніколи», - підсумувала LOBODA.

Детальніше про те, на які зухвалі вчинки артистка наважувалася у молодості та на які жертви йшла заради доньки, читайте у свіжому номері журналу PINK.

Нагадаємо, 4 листопада починається всеукраїнський тур LOBODA, який охопить 14 міст. У зв’язку з неймовірним ажіотажем та переаншлагами, за численними проханнями прихильників, що не встигли придбати квитки на шоу, співачка проведе додаткові концерти у Києві 28 та 29 листопада, а також двічі вийде на сцену «Театру опери та балету» у Дніпропетровську 11 листопада.