Пушкарський Юрій
Дата реєстрації: 23 лютий 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Юрий Пушкарский
Якщо і є вина лідерів опозиції, то в тім, що вони грали з карточними шулерами шахматними правилами. В боях без правил, які організувала верхівка, на перемогу можна розраховувати лише протиставивши силі силу. А домовлятись потрібно не з верхівкою. яка стовідсотково підставить своїх опонентів, а з керівниками середньох ланки силових структур, у яких ще збереглася офіцерська честь . На разі влада довела людей до стану, коли правдивість слів ,Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду''- вони змушені доводити не ворогам країни, а своїм правителям, що втратили відчуття міри та повірили у свою безкарність. А холуїв при будь-якій владі було і є достатньо.
22 січень, 2014 в 01:27
,,Щоб не гнати матюка, запитаю в Батюка.''. Судячи по деградації правлячої верхівки, вони далеко підуть, якщо їх вчасно не зупинити. Передбачаю, що незабаром регіонали піднятими кінцівками відмінять на території України 10 Заповідей Божих. Тоиу що там є такі ,.антизаконні'' заклики як не вкради, не обмани, не убий і т.д. І знову найдуться придворні ,,юристи'' котрі будуть доводити право царя та його холуїв жити за правилом ,, що хочу те й ворочу'' , А паства у їх розумінні повинна стояти на колінах та забувши про гордість та честь, молити - нехай нагліють, калічать, грабують, лише-б живими оставили . Та будь-якому терпіню приходить кінець. Як тоді будете цей режим виправдовувати?
18 січень, 2014 в 23:08
Цікаво, скільки ще клавішних ідіотів в коментарях свою тупість злорадство рекламувати будуть?
17 січень, 2014 в 00:13
Вони далеко підуть, якщо вчасно не зупинити... Адже вовчу зграю можна зупинити, спершу нейтралізувавши її вожака...
10 січень, 2014 в 17:09
Хотів би я побачити того суддю, який задовольнив би таку прокурорську ахінею. Як же чиновнику під назвою ,,прокурор'' хотілось лизнути вищестоящий зад, що не хватило здорового глузду скласти 2+2? І таке чудо в погонах має наглядати за дотриманням законності?
10 січень, 2014 в 16:24