Пушкарський Юрій
Дата реєстрації: 23 лютий 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Юрий Пушкарский
Скупий називає себе економним, а боягуз - обережним. Як же потрібно зневажати свій народ, що дав йому владу (президентську), щоб так брехати з трибуни. Видає чорне за біле і не скривиться. Адже не секрет, що гинуть наші хлопці не так від ворогів терористів. як від явної зради та непрофесійності вищого керівництва МО та генералів АТО.Та як виявляється що для през-а, краще відмазати своїх опричників ціною здачі країни в руки Путіна. Все більше переконуюсь, аналізуючи, хто підтримав цей обман, що нинішній Поррошенко, це Янукович у вивернутому кожухові. Олігарх олігарха не здасть. Люди добрі, кого ви вибрали? З його благими намірами, нам дорога до пекла гарантована.
17 вересень, 2014 в 00:37
Вася. Зміни стиль. Шифруйся краще.
15 вересень, 2014 в 06:48
Шановні чорнороті, а також усі, хто намагається линути свою ложку дігтю до меду. Невже так приємно виказувати своє ,,ФЕ'' жінці політику яка ніяк не сприймає головного правила політики вищого ешелону влади - ,Зрадь першим''. Усі визнають, що до влади у нас чомусь завжи приходять клоуни, які відразу шукають (і знаходять) виправдання своєї зради людям, але проявляють вірність своїм капіталам чи спонсорам. Кого нібільше ненавиділи і боялись Кучма, Ющенко, Янукович? З ким наш олігархат ніяк не може знайти спільну мову для спільного дерибану? Взимку на майдані Яник як лохів розводив нашу трійку ( Яценюк, Кличко, Тягнибок) А ті з дня на день рапортували, мовляв ми просимо вимагаємо, нам обіцяють і т.д. А люди на морозі. Та й в 20 тих числах лютого оголосили як перемогу домовленість про осінні вибори. Усе! Вікторія! Та й Тимошенко буквально кричала з за грат, ,,Не можна домовлятись з Януковичем. Це теж саме, що сідати грати з шуллером. Програш - гарантований!'' І будь-який тверезий чоловік розумів, що при тому режимові, за кілька місяців усі активісти майдану будуть спостерігати небо в клітинку. Та лише простий сотник Парасюк своїм ультиматумом і майдан переломили ситуацію. І владу отримали політики під гарантії реформ. Тому й програш Тимошенко на виборах спричиноли в великій мірі дії нової влади, яку вважали бютівською. Та лише зараз виявляється з чиєї руки кормиться верхівка і як ,,мудро'' вона проводить реформи. І ми, як барани повторюємо те, що віднас чекають нові владці. ,,Ату її! Ату''
14 вересень, 2014 в 21:18
Такому міністру можна дати лише луки зі стрілами. Цей ,,командарм'' ряжений угробить всіх, своїм бездарним керівництвом.
14 вересень, 2014 в 13:54
Знаємо, що риба гниє з голови, але чистять її переважно з хвоста
10 вересень, 2014 в 23:29