Сергій Шараєвський
Дата реєстрації: 22 травень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Сергій Шараєвський
05 березень 1978 р.
Координатор «Тижня подружжя» у Луцьку, директор продакшн-студії "Правда PRO"
Олександре. Якщо пишете коменти, значить маєте доступ до Інтрнету. Тому не затрудніть себе тим, щоб подивитися результати голосування. Скандальний закон про суддів був проголосований через систему "Рада", тому результати на сайті ВР. Єремеєв, Івахів, Мартиняк проголосували "ЗА", Палиця був відсутній. Такими є факти. Тому мають шанс відкликати голоси.
28 січень, 2014 в 07:58
Хороший фільм
16 грудень, 2013 в 11:10
????
15 грудень, 2013 в 23:13
Головне не забути, що коли в заголовку пишеться "Церква", то мається на увазі лише конкретна особа із власними збоченими поглядами. Бо справжня Церква — серед народу і з народом. Молиться, підбадьорює, допомагає, підтримує мир. П.С. Я в Києві на Майдані. Бачу, що тут присутня Церква. Христова Церква.
13 грудень, 2013 в 18:07
А чому всю цитату не дали? "Бо володар Божий слуга, тобі на добро. А як чиниш ти зле, то бійся, бо недармо він носить меча, він бо Божий слуга, месник у гніві злочинцеві! Тому треба коритися не тільки ради страху кари, але й ради сумління. Через це ви й податки даєте, бо вони служителі Божі, саме тим завжди зайняті". Зверніть увагу, що представник влади — це слуга, а не начальник чи суддя. Христос пояснював, як повинен вести себе той, хто хоче бути першим. Він повинен служити. До того ж, влада — це месник злочинцям, а не народові. І ще одне. Згідно з конституцією України, то влада — це народ. А міліція, судді, депутати, прокурори — це лише наймані робітники, які повинні представляти і захищати інтереси народу. Якщо народ — це влада, то значить народ — Божий слуга. тільки наші найманці позбавили законну владу "меча", як колись зробили филистимляни з Ізраїлем.
04 грудень, 2013 в 15:51