Сергій Шараєвський
Дата реєстрації: 22 травень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Сергій Шараєвський
05 березень 1978 р.
Координатор «Тижня подружжя» у Луцьку, директор продакшн-студії "Правда PRO"
Всім Шараєвським не треба, достатньо одному. Ви плутаєте святе з грішним. Раса і національність — це природні поняття, вроджені. Так само, як стать. А "сексуальна орієнтація" — річ набута. Гомосексуалістами не народжуються. Не існує "гей-гена". Це все дешева пропаганда нав'язує такі погляди. А про дітей зовсім не фантазія. Перегляньте сюжет каналу 1+1: http://tsn.ua/tsikavinki/u-nimeckih-shkolah-gomoseksualisti-navchayut-ditey-gey-kulturi.html Зрештою, я теж не маю багато часу, щоб відповідати на безпідставні звинувачення та образи, особливо людям, які не мають елементарної вихованості. "Тикати" незнайомим людям не культурно. Та не мені Вас виховувати. Хай Вас, Віталію, Бог благословить і зробить мудрими.
22 травень, 2013 в 23:12
Дякую, лікаре Віталію, за поставлений мені діагноз :) Так, всі мають право на вибір. Часто вибирають щось зле. Тому законодавство часами і обмежує такий вибір. Наприклад, вибір придбати собі наркотики або мати статеві стосунки з особами, які не досягли статевої зрілості. Це ж теж, ніби, не демократично і порушує волю людини. Конституція декларує, що шлюб, батьківство та материнство охороняються державою. Пропаганда одностатевих зв’язків — загроза для цих понять. Як християнин я вважаю гомосексуалізм гріхом. Але людина має право вибрати також гріх і жити з цим. Бог їй суддя. Я не збираюся лізти в сім’ю чи особисте життя людини без запрошення. Але я проти виставляння гріха публічно. Я проти пропаганди (прямої чи непрямої) такого способу життя, проти того, щоб мої діти бачили на вулиці, як цілуються між собою "дяді" або "тьоті". Я проти того, щоб моїх дітей вчили про кохання двох принців. Чому ж захисники гомосексуалістів такі слабкі, що бояться будь-якої критики? Коли щось написати на "Батьківщину" або "Партію регіонів", то це вираження політичної позиції. Якщо обливати брудом Церкву (не залежно від деномінації), то це вираження права на свободу віросповідання. А якщо хоч якесь "криве" слово сказати на гомосексуалістів — то відразу на тебе вішають "бірочки" та "діагнози". Шановні захисники геїв та лезбіянок, будьте сильні довести свою правоту логікою, а не звинуваченнями.
22 травень, 2013 в 17:34
Наїзд — так, фобія — ні. Я боюсь хіба що трохи висоти і коли собака ззаду тихо підбігає. А педерастів я не боюсь. Це не фобія. Ненависті в мене також немає до них. Лише претензії до виставлення на показ їхнього способу життя (закрема, сексуального). Помоніторте і побачите, як багато останніми днями з’явилося публікацій типу "ЗА". Я осмілююся сказати "ПРОТИ". Це моя позиція як християнина, батька, громадянина людини. І є речі, які гірше ненависті. Наприклад, байдужість, "толерантність" до зла, егоїзм. Саме в такому ґрунті виростають Гітлери або Брейвіки.
22 травень, 2013 в 15:16
Круто, нас замовили )))) Леонід Леонідович дуже міцно чіпляється за крісло, навіть "заказушку" організував (чи допомгли організувати).
01 січень, 1970 в 03:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 наступна