madkot13
Дата реєстрації: 28 травень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Костянтин Баран
18 червень 1977 р.
madkot13
є хороші роботи, є дуже цікаві. критика, як показує справа тут діло неблагодарне і навіть непотрібне
31 жовтень, 2013 в 16:35
гарні роботи, з родзинками, фотошоп у тему. із задоволенням подивлюсь на інші роботи.
29 жовтень, 2013 в 14:57
Тамара, це буде останнє моє повідомлення тут. і воно саме для вас. не знаю про які котики та бекстейджи ви говорите, але то не важно. мої роботи знають не лише у Луцьку. персональна виставка - було і таке у мене в практиці, але не розказую про неї, тому, що зараз вона не є чимось особливим в мене. фотографія - не єдине заняття в моєму житті, хоча займає достатньо часу, але це мене радує. p.s. ви теж переходите на особистості, обговорюєте нік, робите незрозумілі висновки, смішні доречі. а щодо будквочок - одна рука швидше друкує ніж інша, через травму. але ж для вас плутання буквочок інше означає. p.s. А хто є ви? всім гарного дня та приємного перегляду всіх фотовиставок.
29 жовтень, 2013 в 13:05
Тамара, не розумію, звідки ви тут про царів взяли? якщо ви пишите про репортажників то це говворить про те, що ви не знайомі ні з творчістю, ні з рівнем робіт і тим більше з досвідом та навикамі, котрі є в тих, хто писав конкретні та конкруктивні зауваження. зауваження, котрі адекватна людина сприйме і зробить висновки, для того. щоб радувати інших новими кадрами. але ж ми дійсно бачили неадекватні реакції, з наїздами і т.д. і звинуваченнями у тому, що не було присутнє у постах. проте, в людини є проста та дуже цікава властивість бачити те, що хоче бачити і в упор не помічати те, що є напсправді.. p.s. щиро радий за кожного з тих, хто купивши фотоапарат старається не лише наживати на кнопку, але й розвиватись, використовуючи для цього будь які можливості...
29 жовтень, 2013 в 12:32
Руслан взагалі людина цікава як особистість і не лише як фотограф високого рівня. принаймі особисто мені знайомство з ним дало багато корисного, чого і всім колегам бажаю.
28 жовтень, 2013 в 11:52