madkot13
Дата реєстрації: 28 травень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Костянтин Баран
18 червень 1977 р.
madkot13
Ольга, а можна цитати де в сторону Василя прозвучала "гидота"? і не полініться зібрати гидоту у відповідь по вашому - фотограф створив щось і все - це абсолютна та непорушна істина? поимиляєтесь. будь які митці за всі часи як виславлялись, так і критикували. і це нормально. тут не писали стращшні та образливі речі, але подібне чули у відповідь. чи все ж таки бажання бачити те що хочетсья бачиьти перекриває справжні змісти повідомлень?
28 жовтень, 2013 в 11:34
Добрий вечір! кожен з митців має свій досвід і є чим поділитись. звісно не завжди це потрібно людям. коли виставляють фотографії на огляд - це автоматично передбачає обговорення, чи не так, тим більше в інтернеті. і якщо ти справді хороший фотограф, а ми говоримо про фотографію - то тобі будуть цікаві думки інших про свої роботи, і коментарі і тим більше критика. принаймі для мене це так і для тих митців навіть не українського масштабу, з котрими знайомий особисто чи по інтернету. всі вони адекватно сприймають критику і роблять свої висновки. якщо уважно перечитати тут коментарі - то можна побачити, що критика була конкретною та конструктивною, на що отримувались неадекватні відповіді із вказаннях хто є хто і куди їм йти. із появою доступних фотоапаратів сегменту дзеркальних камер з"явилось багато власників фотоапаратів, котрі вважають вже себе фотографами, а вміння робити будь яку корекцію кадру дає їм відчуття що вони чогось варті (мова не про Василя), і що цим можна заробляти. звісно здешевлення вартості фотопослуг розбещує потенційних клієнтів, але найгірше, що цим всім відбивається тяга до якісних фотографів, котрі радуватимуть очі протягом багатьох років. на щастя серйзним фотографам такі колеги по станку конкуренцію не становлять, алже їхні клієнти знають що якість коштує певних грошей. не знаю у кого ви почули про те, що хтось в розмовах з клієнтами викриває колег в гіршому світлі, але за свою практику такого майже не чув. хоча в житті всяке буває. гарних всім вихідних.
26 жовтень, 2013 в 23:26
Шановний Василю, від усього колектику критиків прошу вибачення за необережні висловлювання в сторону Вашої Неперевершеності. Щиро бажаю творчих у спіхів та надійної техніки. і головне справжніх поціновувачів вашої творчості.
25 жовтень, 2013 в 23:58
Паша, хватить, не треба щось доводити і допомагати стати на ноги іншим. нехай набивать свої шишки на совїх граблях. їм досвід інших не цікавий, а власне бачення світу крутіше за будь яку критику, навіть конструктивну. )) на фотосайтах до критики прислуховуються люди навіть не всеукраїнського масштабу, а тут... пуста та неблагодарна це справа намгаатись допомогти тим, хто нічого крім себе не бачить. сумно...
25 жовтень, 2013 в 23:39
Василь, ніхто крім вас нічого про себе такого не писав, ніхто не пише - що він абсолютна істина, а всі інші йдуть кудись по далі. на жаль, всі ті коментарі та зауваження до ваших робіт ви абсолютно не сприймаєте. це ваш вибір. життя - воно таке мінливе та різне і головне у кожного своє )))
25 жовтень, 2013 в 22:39